Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)


Nordic Crane Heavy Lift AB

Nordic Crane Heavy Lift AB, med base i Falkenberg i Sverige, er et heleid datterselskap av Nordic Crane Group. Vi utfører alle typer tunge, høye og komplekse løft med mobilkraner. Skandinavia er vårt største marked og vi retter oss mot vindkraftindustrien, både ved serviceutføring og nyinstallasjon. Gjennom bred kompetanse og dyktige samarbeidspartnere, kan vi tilby komplette løsninger innen prosjektering, transport, montasje og kran. Selvsagt påtar vi oss også oppdrag utenfor Skandinavia!

Historikk

I 1983 løftet vi vårt første vindkraftverk for Vestas i Faurås, utenfor Falkenberg.

Nå, 30 år og 1000 turbiner senere, kan en finne like mange likheter som endringer. Kranen som løftet det første verket hadde vært for liten for å bistå i å bygge en av dagens store kraner, og hadde ikke kunnet løfte noen av delene til turbinen. En fullrigget Liebherr LG 1750 kan ta inntil fire dager og 30 trailere for å sette sammen.
Å reise et vindkraftverk i dag krever planlegging og koordinering mellom entreprenør, transport, installasjon og kran. Dette arbeidet starter lenge før maskinene ruller på plass.

Vi samarbeider fortsatt med de største og beste aktørene i verden, som Vestas, Enercon, Siemens, Gamesa, Sinovel, med flere. Sjekk gjerne våre referansesider for mer informasjon.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Kontaktpersoner