Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)


Tunggods

Tunggods

Tunggods

Tunggods

Vi har spesialisert oss på håndtering av tungt og/eller uhåndterlig gods. Vi har lang erfaring og førsteklasses utstyr for slike oppdrag. Uansett om det er en tank på 300 tonn eller et skap på 150 kilo som skal flyttes, kan du som kunde stole på oss.

Vi påtar oss også komplette industriflyttinger med dokumentasjon, oppmerking, demontering, løft, transport og remontering. Vi planlegger oppdraget i samarbeid med deg, for å finne optimal løsning – både med tanke på kostnadseffektivitet og sikkerhet.

Som eksperter på alt fra løft av pengeskap til hus, flytter vi hele fabrikker og enkle maskiner. For denne typen jobber, har vi biler med spesialutstyr og klare for utkjøring.

Våre ansatte jobber også mye med montasje, service og reparasjoner av rulletrapper/rullebånd. Vi tar gjerne hånd om hele prosjektet, alt fra montasje til håndtering av container-tømmingen.

Vi har montert alt fra små butikktrapper med rekkverk i glass, til 60 meter lange heavy-duty-trapper med rustfrie rekkverk. Uansett om du trenger en tekniker eller et hjelp til et totalprosjekt, har vi ressursene du er ute etter.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Stedsvelger