Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)


Mobilkraner

Mobilkraner

Nordic Crane Group har nærmere 300 mobilkraner og er blant Skandinavias ledende innen løfteoppdrag. Med en allsidig og moderne maskinpark, utfører våre kranførere alle oppdrag med fokus på høy sikkerhet og kvalitet.

Vår organisasjon har gjennom mange år i bransjen utviklet en solid kompetanse og er svært løsningsorienterte når det gjelder våre kunders utfordringer. Vi løser alle typer oppdrag, store som små. Ved spesielle eller mer kompliserte oppdrag, benytter vi oss av vår egen engineeringavdeling, som i form av sin erfaring, finner beste måte å angripe utfordringen på.

Med våre fleksible mobile enheter, er vi alltid klare for å ta på oss et nytt prosjekt. Vår visjon er “Alltid på Plass” og med den godt innarbeidet i organisasjonen, tilbyr Nordic Crane Group alltid de optimale løsningene på vegne av kunden.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Stedsvelger

Referanser

Løfter stort og tungt på Ullevål stadion

Nasjonalanlegget i fotball, Ullevål Stadion, utvides og oppgraderes. Nordic Crane Kynningsrud var sentrale i prosjektet og måtte bringe inn den største kranen fra sitt svenske søsterselskap når de tyngste løftene skulle gjøres. Les videre →

Color Line stadion i Ålesund

Nordic Crane Ålesund var en viktig brikke under byggingen av Aalesund FKs nye fotballstadion i byen.. Les videre →

Holmenkollen

20. november 2009 ble tårnet på den nye hoppbakken i Holmenkollen endelig løftet på plass og landemerket var igjen synlig over store deler av hovedstaden. Nordic Crane Kynningsrud var sterkt delaktige i det prestisjetunge prosjektet og de grønne kranbommene har til enhver tid stått strategisk plassert ved nasjonalarenaen. Les videre →