Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)


Ekofisk 2/4 Z bro

Ekofisk 2/4 Z bro

Ekofisk 2/4 Z bro

I august 2012 gjennomførte Nordic Crane Stangeland utlasting av en 120 meter lang og 1000 tonn tung bro hos Aker Egersund. Dette var den siste av flere ulike transport- og jekkeoperasjoner vedrørende broen.

Allerede i januar 2012 ble den ene halvdelen av broen transportert fra en fabrikasjonshall til en annen for å kunne skjøte seksjonene sammen. I mars var vi tilbake i Egersund for å transportere broen fra fabrikasjonshallen og ned til et midlertidig lagringsområde.

Før broen kunne transporteres videre, måtte Nordic Crane jekke den opp to meter for å gi plass til midlertidige transportkrybber, som sørget for at broen lå trygt på plass under sjøtransporten fra Egersund. Dette ble gjort med åtte 200-tonns klatrejekker.

Transporten fra fabrikasjonshallen til lagringsområdet og utlastingen over på lekter, ble utført med totalt 48 SPMT-akslinger. I forbindelse med utlastingen til lekter, hadde Nordic Crane Stangeland også ansvaret for planleggingen og gjennomføringen av selve ballasteringsoperasjonen.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Faktaopplysninger

  • Prosjekt: Ekofisk 2/4 Z bro
  • Type prosjekt: SPMT
  • Sted: Egersund
  • Tidsrom: 2012

Besøksadresse

Hovlandsveien 160
4370 Egersund

Hovlandsveien 160, 4370 Egersund