Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)


Anders Bjørgen på jobb

Utpreget konkurranseinstinkt

Når det snakkes om hva som skal gjøres og hvordan det skal utføres så merker en trønderen og konkurranseinstinktet som bor i Anders. Her skal vi bli best! Best på jobb, oppleve det beste fotballaget og ha de beste skiløperne. I Nordic Crane Trondheim er man fokusert og opptatt av å gjøre så god jobb at en kan måle seg med de beste innenfor faget. Enhver nordmann som har fått med seg TV2-sporten kan være enige om at Anders langt på vei har rett i fotball og ski også…

Tillit, spillerom og utvikling

Da vi spør Anders hva som skal til for at han selv kan levere som best forteller han følgende:

– Når Nordic Crane Trondheim gir meg den tilliten jeg opplever å få med spillerom til å ta egne avgjørelser og mulighet for stadig å kunne utvikle egen kompetanse, i tillegg til å benytte andres kompetanse, så ligger forholdene godt til rette for meget gode leveranser av krantjenester.

Når vi andre vet at Anders kombinerer arbeidsforholdene i Nordic Crane Trondheim med sin 13-årige erfaring som kranfører så kan Anders virkelig stå inne for sin trønderske spesial: «Det årne se».

Nordic Crane Group

Litt nysgjerrig er vi på hva trønderen har fått ut av å være ansatt i Nordic Crane Group. Mesteparten av sin karriere har han arbeidet innenfor kranbransjen gjennom Trondheim Kranservice, som Nordic Crane Trondheim het tidligere.

– Nordic Crane-navnet klinger godt blant våre kunder og Nordic Crane oppfattes som ett solid  konsern. Større tilgang på utstyr og hjelp fra andre Nordic Crane-firmaer gjør at vi kan til enhver tid levere det kundene ønsker og har behov for, forteller Anders.

Familie, fritid og trening

Hva så med fritid, hvordan kombinerer Anders det å jobbe mye med familie og trening? – Trening, jakt og familieferie, er det første som faller Anders inn når vi kommer inn på temaet. Løpeturer i marka, fjellturer og turer på rulleski hjelper Anders å koble av fra telefoner og hektiske arbeidsdager, som varer fra tidlig morgen til langt utpå ettermiddagen.

Med Bjørgen som etternavn så skulle en tro at ski er noe Anders har kontrollen på. – Frem til jeg var 16-17 år var jeg aktiv skiløper på kretsnivå, men la etter hvert skiene på hylla og hadde noen treningsfrie år, forteller han.

Nå går tiden han bruker på langrenn mest med til å følge opp søsteren når hun er ute i løypa og deltar i viktige konkurranser, gromjenta og superskiløperen Marit med samme etternavn.

– Ja, Marit Bjørgen er faktisk søstra mi, forteller han stolt.

Selv trener han to til tre dager i uka. Men med tanke på nevnte konkurranseinstinkt og viljen til å være best, sitter vi igjen med tanken om Anders sikkert kunne vært i samme liga som sin søster. Selv om vi i Nordic Crane Group er veldig fornøyde med at han valgte kranbransjen i stedet!

Jegeren Bjørgen

Anders går på jakt. Han er veldig glad i å gå på jakt og bruker mye tid på å jakte både på hare, elg og hjort når det er sesong for det. Jaktlaget fra hjemgården på Rognes i Trøndelag består av karene fra oppveksten og verdsettes høyt. Sitt første jakttrofé fikk Anders da han var 12 år og felte den første haren. Merittlista på de store dyra er vel fem elger og et par hjort. Anders tilbereder kjøttet selv, både til egen og andres matglede. Men dette er stort sett på høsten. På sommeren vender han nesa heller sydover, for når familien skal slappe av så søker de seg helst til varmere strøk. Rolige dager i varmen sammen med samboer og barn er den ultimate sommerferien for ham. Til slutt spør vi Anders hvordan han ser på arbeidslivet om 10 år.

– Da er jeg fremdeles lykkelig ansatt i Nordic Crane Trondheim! Det årne se, sjø! avslutter han

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)