Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)


Lærlinger

I 2012 hadde NCG Bull fem lærlinger. Dette er positivt for driften og sikrer oss nødvendig rekruttering i framtiden.

Positivt med lærlinger i Nordic Crane Oslo!

Vinteren og våren var en lærerik tid for oss i Nordic Crane Oslo. Vi har inngått avtale med fem nye lærlinger i fagene transport, kran og industrimekaniker. Hos oss får lærlingene en dypere forståelse for bransjen, grundig opplæring innen de forskjellige fagområdene og fokus på HMS fra første dag. Vi følger oppsatte læreplaner for den enkeltes fagområde og annen obligatorisk kursing utenfor bedriften gjøres der det er nødvendig.

Vår satsning på lærlinger har en positiv effekt på driften og sikrer oss rekruttering i en til tider ganske tradisjonell bransje. Vi ser at det å kunne følge disse unge menneskene i deres læretid er givende både for oss og dem.

Tøffe gutter

Nye friske krefter er alltid kjærkomment i en organisasjon. Våre nye lærlinger har gått til på denne oppgaven med en positiv innstilling om å lære det som kreves og ta hensyn til HMS, lover og regler. Denne måten å tilegne seg kunnskap på er både positiv og tøff. Det å skulle læres opp av driftige karer i så ung alder krever mot, forståelse for faget og en god porsjon ydmykhet – noe vi ser våre lærlinger har.

Vi ønsker å ha fokus på lærlinger også i fremtiden og håper i tillegg det er noen jenter der ute som «tør» å ta skrittet videre inn i en spennende og lærerik bransje som stadig er i bevegelse, bokstavelig talt.

Vi ønsker Marius Brøvik (19) (Drammen, kran), Tom Stende (19) (Drammen, Ind.mek.), Audun Aaserud (18) (Rommen/Oslo, Ind.mek.), Jørgen Wais (19) (Dal, Yrkessjåførfaget) og Erlend Vedvik(20) (Dal, anleggsmekaniker) velkommen som lærlinger og lykke til.