Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Tromsø

Nordic Crane Nord

Hos Nordic Crane Tromsø står 22 medarbeidere klare for å få ditt prosjekt ferdig i tide. Vi jobber hver dag for å imøtekomme nye behov hos kundene våre.

I tillegg til stor kapasitet og lang erfaring med mobilkraner og kranbiler, har vi også en moderne utstyrspark for spesialoppgaver på små og store byggeplasser.

Vakuumpumper for elementmontering

Moderne byggeteknikker krever smarte løsninger for løft og montering, og vi ser på det som en viktig oppgave å ligge i forkant når det gjelder moderne utstyr. Med egne vakuumløftere kan vi løfte og montere glass- og sandwich-elementer, og vi har selvfølgelig egnet utstyr for montering av alle slags prefabrikkerte byggelementer i betong og tre.

Døgnåpen vakttelefon

I mange prosjekter er det ikke alt som lar seg planlegge, og andre ganger går ikke alt som man hadde tenkt. Da er det godt å vite at du kan ringe vår vakttelefon døgnet rundt, så finner vi en løsning sammen.

Aktuelt

Se alle saker

PRESSEMELDING: Kynningsrud og Stangeland deler mobilkrankonsernet Nordic Crane Group AS.

Kynningsrud og Stangeland deler mobilkrankonsernet Nordic Crane Group AS. Konsernet blir delt med virkning fra 01. juli 2016. Kynningsrud AS og Stangeland Gruppen AS som eier Nordic Crane Group AS 50/50 deler virksomheten mellom seg.

Les videre →

Nordic Crane Cup

Denne helgen ble Nordic Crane Cup i håndball arrangert i den splitter nye Nordby Supermarket Hallen. Norske Halden Topphåndball og Arendal, samt svenske Lugi og danske GOG var lagene som skulle bryne seg mot hverandre.

Les videre →

Sentralbord: +47 911 44 800

Besøksadresse

Nordic Crane Nord AS
Ringvn. 6-8
9018 Tromsø

Postadresse

Nordic Crane Nord AS
Postboks 3306
9275 Tromsø

  • Tromsø
  • Kirkenes
  • Alta
  • Vadsø
  • Bodø