Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Oslo

Nordic Crane Øst AS

Nordic Crane Øst AS er ledende innen kraner, mobilkraner og transporttjenester på østlandsområdet.

Etter mange år som selvstendige selskaper med sterke tradisjoner på Østlandsområdet, inngikk Nordic Crane Oslo AS og Nordic Crane Kynningsrud AS en avtale om fusjon 1. juni 2014 og tok det nye navnet Nordic Crane Øst AS. Selskapene har i hovedsak arbeidet i det samme markedet og sammenslåingen vil gi store synergieffekter der det nye selskapet vil fremstå sterkere og mer enhetlig for våre kunder på Østlandsområdet.

Vi tilpasser oss dine behov

Nordic Crane Øst AS, med hovedkontor i Oslo, har nedslagsfelt i en region med et allsidig og aktivt næringsliv. Vår hverdag består av spennende prosjekter hvor vi leverer tjenester innen alt fra mobil- og lastebilkraner til transport og maskinflytting. Selskapet disponerer nærmere 150 topp moderne enheter som vi kontinuerlig oppgraderer. Hos oss arbeider det 200 engasjerte og kunnskapsrike personer, som til enhver tid står til din disposisjon. Vi jobber med små og store prosjekter, hovedsakelig innen bygg- og anleggsbransjen samt industrien, og stiller alltid opp når du trenger hjelp til å utvikle eller tilpasse løsninger etter behov.

Har du en utfordring som krever spesielle tiltak for gjennomføringen av løft- og transportoperasjoner, kan vi gjennom konsernets egen ingeniør-avdeling, Nordic Crane Engineering AS, ta i bruk avansert 3D-animasjonsverktøy som gjør at vi kan planlegge løfteoperasjoner med millimeters presisjon, samt sørge for forutsigbarhet og økt sikkerhet i forbindelse med gjennomføring av operasjonene. At det stilles store krav er vi vant til. Målrettet jobb for alltid å ligge i forkant av hva kundene våre ønsker, både innen HMS og kvalitetssikring av tjenestene våre, har stor betydning og er en sentral del av vår visjon.

På plass når du trenger oss

Vi stolte av å ha døgnbemanning og rask responstid, slik at vi kan være på plass på kort tid etter at behovet for kran eller transport oppstår. Kontakt oss på telefon 815 11 511 så hjelper vi deg med å løse dine utfordringer – raskt og effektivt.

Aktuelt

Se alle saker

PRESSEMELDING: Kynningsrud og Stangeland deler mobilkrankonsernet Nordic Crane Group AS.

Kynningsrud og Stangeland deler mobilkrankonsernet Nordic Crane Group AS. Konsernet blir delt med virkning fra 01. juli 2016. Kynningsrud AS og Stangeland Gruppen AS som eier Nordic Crane Group AS 50/50 deler virksomheten mellom seg.

Les videre →

Nordic Crane Cup

Denne helgen ble Nordic Crane Cup i håndball arrangert i den splitter nye Nordby Supermarket Hallen. Norske Halden Topphåndball og Arendal, samt svenske Lugi og danske GOG var lagene som skulle bryne seg mot hverandre.

Les videre →

Sentralbord: +47 815 11 511

Vakttelefon: +47 924 27 800

Kontaktpersoner

Besøksadresse

Nordic Crane Øst AS
Gneisveien 8
2020 Skedsmokorset

Postadresse

Nordic Crane Øst AS
Gneisveien 8
2020 Skedsmokorset

Oslo

  • Oslo