Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Stavanger

Nordic Crane Vest AS

Stavanger

Nordic Crane Vest AS

Nordic Crane Vest AS er en ledende og tradisjonsrik leverandør av alle typer kran- og transporttjenester for hele Rogaland. I juni 2014, skiftet selskapet navn fra Nordic Crane Stangeland AS til Nordic Crane Vest AS, da vi er av den oppfatning at navneendringen er med på å tydeliggjøre markedsposisjonen geografisk for selskapet.

Stavanger-regionen er kraftsenteret i Rogaland, og har siden oljeutvinningen startet i Nordsjøen vært sentrum for petroleumsindustrien. Vi er stolte av å ha bidratt på utallige prosjekter gjennom en årrekke, og vi er ikke minst stolte av å fortsatt være en viktig og løsningsorientert samarbeidspartner for en krevende bransje i en region i vekst.

En allsidig partner

Nordic Crane Groups datterselskap Nordic Crane Vest AS har hovedkontor på Sola ved Stavanger. I flotte lokaler finner du både administrativt og operativt personale, og vi står klare til å hjelpe deg med alle typer oppdrag – enten behovet kaller på en kranbil for et enkelstående løft eller et omfattende engasjement over lengre tid. Vår førsteprioritet er å være på plass for deg som kunde, og vi drar hver dag nytte av lang erfaring og høy kompetanse for å hjelpe deg på en så effektiv måte som mulig.

Kran og transport på dine premisser

Det er ikke alltid man kan planlegge behovet for kran- eller transporttjenester, og i mange tilfeller må oppdragene utføres når det ikke er andre aktiviteter i nærheten på for eksempel et industriområde. Vi har bemanning 24 timer i døgnet, og skulle det oppstå et behov ber vi deg ta kontakt med oss på vår døgnbemannede vakttelefon: Ring 907 27 100 så finner vi en løsning!

Aktuelt

Se alle saker

PRESSEMELDING: Kynningsrud og Stangeland deler mobilkrankonsernet Nordic Crane Group AS.

Kynningsrud og Stangeland deler mobilkrankonsernet Nordic Crane Group AS. Konsernet blir delt med virkning fra 01. juli 2016. Kynningsrud AS og Stangeland Gruppen AS som eier Nordic Crane Group AS 50/50 deler virksomheten mellom seg.

Les videre →

Nordic Crane Cup

Denne helgen ble Nordic Crane Cup i håndball arrangert i den splitter nye Nordby Supermarket Hallen. Norske Halden Topphåndball og Arendal, samt svenske Lugi og danske GOG var lagene som skulle bryne seg mot hverandre.

Les videre →

Sentralbord: +(47) 51 44 41 00

Kontaktpersoner

Besøksadresse

Nordic Crane Vest AS
Sandnesvegen 114
N-4312 Sandnes

Postadresse

Nordic Crane Vest AS
Postboks 21
N-4064 Stavanger

Stavanger

  • Sola
  • Flekkefjord
  • Haugesund
  • Stavanger