Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Lillehammer

Nordic Crane Lillehammer AS

Lillehammer

Nordic Crane Lillehammer AS

Nordic Crane Lillehammer leverer alle typer tjenester innen transport, spesialtransport, kraner og mobilkraner.

Nordic Crane Lillehammer har siden 1980 vært en betydelig aktør på kran- og transporttjenester i regionen. Vi har lang erfaring med bygg- og anleggsindustrien, og vi har bistått med løft eller transport på alt fra fritidsboliger til leilighetsbygg. Vi har også opparbeidet oss viktig kompetanse som gjør oss i stand til å raskt løse de aller fleste utfordringer som oppstår innen utbygging av infrastruktur som vei og jernbane.

Spesialister på torvtak

Torvtak er en tradisjonsrik byggeteknikk som går igjen på mange bygg i distriktet vårt. Vi har gjennom mange år opparbeidet oss spesialkompetanse på alle deler av prosessen fram til et flott torvtak – enten det skal legges på en nybygget fritidsbolig eller det er en tradisjonsrik gårdsbygning som rehabiliteres. Kontakt oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg!

For hele Hedmark og Oppland

Nordic Crane Group Lillehammer har hele Hedmark og Oppland som nedslagsfelt. Selv om flesteparten av oppdragene våre foregår på dagtid, er det ofte behovet oppstår utenfor vanlig kontortid. Vår telefon er alltid åpen, og vi er tilgjengelige for oppdrag som må løses på kort tid – uansett når på døgnet.

Aktuelt

Se alle saker

PRESSEMELDING: Kynningsrud og Stangeland deler mobilkrankonsernet Nordic Crane Group AS.

Kynningsrud og Stangeland deler mobilkrankonsernet Nordic Crane Group AS. Konsernet blir delt med virkning fra 01. juli 2016. Kynningsrud AS og Stangeland Gruppen AS som eier Nordic Crane Group AS 50/50 deler virksomheten mellom seg.

Les videre →

Nordic Crane Cup

Denne helgen ble Nordic Crane Cup i håndball arrangert i den splitter nye Nordby Supermarket Hallen. Norske Halden Topphåndball og Arendal, samt svenske Lugi og danske GOG var lagene som skulle bryne seg mot hverandre.

Les videre →

Sentralbord: +47 61 25 23 36

Kontaktpersoner

Besøksadresse

Nordic Crane Lillehammer AS
Industrigata 56B
2619 Lillehammer

Postadresse

Nordic Crane Lillehammer AS
Postboks 1061
2605 Lillehammer

Hedmark- og Opplandregionen

  • Hamar
  • Lillehammer