Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Kristiansand

Nordic Crane Sør AS

Kristiansand

Nordic Crane Sør AS

Kristiansand

Nordic Crane Sør AS

Kristiansand

Nordic Crane Sør AS

Nordic Crane Sør AS er sørlandets største mobilkranoperatør, med virksomhet i agderfylkene og sørlandsregionen.

NCGs avdeling i Kristiansand er en totalleverandør av kran- og transporttjenester. Vi er 18 ansatte som står klare til å levere et bredt spekter av løsninger innen løft og frakt. Vi har en moderne og allsidig maskinpark med mobilkraner og lastebilkraner, og vi utfører både vanlige transportoppdrag og spesialtransport.

Fokus på kvalitet

En stor del av virksomheten vår skjer i tilknytning til den landbaserte oljeindustrien. Vi viderefører en lang kunnskapstradisjon knyttet til blant annet dokumentasjon av HMS-rutiner, og er stolte av å kunne levere kostnadseffektive tjenester på en trygg og forsvarlig måte.

Alltid tilgjengelig

For oss er det viktigste å alltid være tilgjengelige for kundene våre. Behov oppstår like gjerne utenfor arbeidstid, og vi strekker oss langt for å bistå når behovet oppstår. Kontakt oss døgnet rundt for mer informasjon.

Aktuelt

Se alle saker

PRESSEMELDING: Kynningsrud og Stangeland deler mobilkrankonsernet Nordic Crane Group AS.

Kynningsrud og Stangeland deler mobilkrankonsernet Nordic Crane Group AS. Konsernet blir delt med virkning fra 01. juli 2016. Kynningsrud AS og Stangeland Gruppen AS som eier Nordic Crane Group AS 50/50 deler virksomheten mellom seg.

Les videre →

Nordic Crane Cup

Denne helgen ble Nordic Crane Cup i håndball arrangert i den splitter nye Nordby Supermarket Hallen. Norske Halden Topphåndball og Arendal, samt svenske Lugi og danske GOG var lagene som skulle bryne seg mot hverandre.

Les videre →

Sentralbord: +47 38 00 61 61

Besøksadresse

Nordic Crane Sør AS
Rigetjønnveien 50
4628 Kristiansand S

Postadresse

Nordic Crane Sør AS
Postboks 7029
4674 Kristiansand S

Kristiansand

  • Kristiansand