Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Göteborg

Nordic Crane Sverige AB

Nordic Crane Sverige AB i Gøteborg er en pålitelig og kvalitetsorientert leverandør av kran- og transporttjenester i en region i vekst. I juni 2014, skiftet selskapet navn fra Nordic Crane Kynningsrud AB til Nordic Crane Sverige AB, da vi er av den oppfatning at navneendringen er med på å tydeliggjøre markedsposisjonen geografisk for selskapet.

På Hisingen i Gøteborg ligger Nordic Crane Sverige AB sitt hovedkontor. Med vår moderne maskinpark og verkstedsarbeidere, sjåfører og kranførere med høy kompetanse utfører vi de lokale løfte- og transportoppdragene på en rask og kostnadseffektiv måte. Vi har sterk fokus på sikkerhet og kvalitet og takket være god geografisk spredning av våre øvrige kranavdelinger så prioriterer vi dine behov for løft det være seg i Gøteborg eller andre steder i Sverige.

En region som vokser

Gøteborgsregionen vokser og vi er stolte over å allerede være en stor aktør som bygger fremtidens løsninger i Västra Götaland. Med våre lange erfaring innen mobilkraner og kranbiler, transport og spesialtransport kan vi levere komplekse prosjekter på en rask og kostnadseffektiv måte.

Alltid på plass

Glede, til å stole på og løsningsorientert er våre grunnverdier og vi har høy fokus på tilgjengelighet, sikkerhet og kvalitet. Vi er her for deg som kunde og med vår visjon “Alltid på plass” tilbyr vi den optimale løsningen for ditt løfteoppdrag – spesialtilpasset for dine behov.

Aktuelt

Se alle saker

PRESSEMELDING: Kynningsrud og Stangeland deler mobilkrankonsernet Nordic Crane Group AS.

Kynningsrud og Stangeland deler mobilkrankonsernet Nordic Crane Group AS. Konsernet blir delt med virkning fra 01. juli 2016. Kynningsrud AS og Stangeland Gruppen AS som eier Nordic Crane Group AS 50/50 deler virksomheten mellom seg.

Les videre →

Nordic Crane Cup

Denne helgen ble Nordic Crane Cup i håndball arrangert i den splitter nye Nordby Supermarket Hallen. Norske Halden Topphåndball og Arendal, samt svenske Lugi og danske GOG var lagene som skulle bryne seg mot hverandre.

Les videre →

Sentralbord: +46 31 500 400

Kranutleie: +46 31 751 0410

Kontaktpersoner

Besøksadresse

Nordic Crane Gøteborg
Deltavägen 12
417 05 Göteborg

Postadresse

Nordic Crane Gøteborg
Box 8918
402 73 Göteborg

Göteborg

  • Göteborg