Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Heavy Lift

Nordic Crane Heavy Lift AB

Nordic Crane Heavy Lift AB er ledende i Skandinavia innen transport og installasjon av vindturbiner. I juni 2014 endret selskapet, som en del av en større omprofilering i konsernet, navn fra Nordic Crane Wind AB til Nordic Crane Heavy Lift AB.

Nordic Crane sitt hovedkontor for datterselskapet Nordic Crane Heavy Lift AB ligger i Gøteborg. Med mer enn 25 års erfaring fra transport og montering av vindkraftverk over store deler av Sverige har vi unik kompetanse og innsikt i hva som kreves for at et vindkraftverk skal være mest mulig effektivt allerede fra begynnelsen av.

Skreddersydd maskinpark

Sterk vind er ofte kranens verste fiende, men god planlegging og spisskompetanse gjør oss i stand til å utføres komplekse løft og installasjoner av de fleste typer vindturbiner. Vi disponerer hele åtte mobilkraner til vindkraftmontering, og gjennom samarbeidet i Nordic Crane Group har vi også en omfattende maskinpark vi kan bruke både til løft og transport.

Alltid på plass

Glade, til å stole på og løsningsorientert er våre grunnverdier og vi har høy fokus på tilgjengelighet, sikkerhet og kvalitet. Vi er her for deg som kunde og med vår visjon “Alltid på plass” tilbyr vi den optimale løsningen for ditt løfteoppdrag – spesialtilpasset for dine behov.

Aktuelt

Se alle saker

PRESSEMELDING: Kynningsrud og Stangeland deler mobilkrankonsernet Nordic Crane Group AS.

Kynningsrud og Stangeland deler mobilkrankonsernet Nordic Crane Group AS. Konsernet blir delt med virkning fra 01. juli 2016. Kynningsrud AS og Stangeland Gruppen AS som eier Nordic Crane Group AS 50/50 deler virksomheten mellom seg.

Les videre →

Nordic Crane Cup

Denne helgen ble Nordic Crane Cup i håndball arrangert i den splitter nye Nordby Supermarket Hallen. Norske Halden Topphåndball og Arendal, samt svenske Lugi og danske GOG var lagene som skulle bryne seg mot hverandre.

Les videre →

Sentralbord: +46 346 10 110

Kranutleie: +46 346 10 110

Kontaktpersoner

Besøksadresse

Nordic Crane Heavy Lift AB
Deltavägen 12
417 05 Göteborg

Postadresse

Nordic Crane Heavy Lift AB
Deltavägen 12
417 05 Göteborg

Falkenberg

  • Heavy Lift