Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Løfter stort og tungt på Ullevål stadion

Løfter stort og tungt på Ullevål stadion

Løfter stort og tungt på Ullevål stadion

Løfter stort og tungt på Ullevål stadion

Løfter stort og tungt på Ullevål stadion

26.09.2013

Nasjonalanlegget Ullevål Stadion utvides og oppgraderes, og Nordic Crane Kynningsrud har stått for veldig tunge løft på prosjektet. For å få løftet gangbruer på 240 tonn hentet Nordic Crane-firmaet den største kranen fra sitt svenske søsterselskap.

Ullevål Stadion utbedres for hele 200 millioner kroner.  Det blir 2 800 nye sitteplasser og en utbedret VIP-arena med 800 plasser. I tillegg bygges en etasje med plass for hele 1 750 kvm. næringslokaler og to tårn.

750 tonns kran måtte hentes inn

Nordic Crane Kynningsrud har levert løftetjenester og har i helgen løftet på plass to gangbruer i tilknytning til de nye tårnene. Gangbruene veide 240 tonn hver seg og skulle løftes med en radius på 34,5 meter, så Nordic Cranes største kran med 750 tonns løftekapasitet måtte hentes inn fra Nordic Crane Wind for å gjennomføre jobben. Hele 40 lastebiler krevdes for å få mobilkranen på plass i hovedstaden.

Etter mange timers løfteoperasjoner for å få alt på plass kunne prosjektlederne Arne Bergheim (kran) og Morten Engh (transport) si seg fornøyde med vel gjennomførte løfteoppdrag.